Your Magical Sound (Chapter 2 of 3)

Featured

Tags

, , , , ,

PaperArtist_2015-08-14_01-22-21

Alternative Title : A girl who can see a ghost

Author : Kunang | Main Cast : Juniel/ Xi Junhee (covered by Park Boyoung), Kai/ Kim Jongin (EXO), Yook Sungjae (BtoB), [still unreveal]| Support Cast: Xi Luhan (EXO), Jeon Hyoseong, Park Chanrin, Oh Sehun, another cast you will be find it | Length : multichapter | Genre : romance, drama, friendship, fantasy, business entertainment| Rating  : PG-15

Disclaimer       :  Juniel, Kai, dan Sungjae milik mereka sendiri.. Cerita ini murni milik dari carefree- happy- chicken maniacKunang plagiat jauh-jauh sana sebelum dilempar pake standing mic sama Kai.

Continue reading

Advertisements

Your Magical Sound (Chapter 1 of 3)

Featured

PaperArtist_2015-08-14_01-22-21

 

Your Magical Sound

Alternative Title : A girl who can see a ghost

Author : Kunang | Main Cast : Juniel/ Xi Junhee (covered by Park Boyoung), Kai/ Kim Jongin (EXO), Yook Sungjae (BtoB), Support Cast: Xi Luhan (EXO), Jeon Hyoseong, Park Chanrin, Oh Sehun, another cast you will be find it | Length : multichapter | Genre : romance, drama, friendship, fantasy, business entertainment| Rating  : PG-15

Disclaimer       :  Juniel, Kai, dan Sungjae milik mereka sendiri.. Cerita ini murni milik dari carefree- happy- chicken maniacKunang plagiat jauh-jauh sana sebelum dilempar pake standing mic sama Kai.

 

1st Chapter – Encounter

Amnesia

(From Greek, meaning “forgetfulness”; from (a-), meaning “without”, and (mnesis), meaning “memory”, also known as amnesic syndrome, is a deficit in memory caused by brain damage, disease, or psychological trauma. Amnesia can also be caused temporarily by the use  of sedatives and hypnotic drugs.- (source : wikipedia)

Continue reading

The One Who Always Watching You (One shot)

Featured

Tags

, , , ,

PicsArt_1453450214049

THE ONE WHO ALWAYS WATCHING YOU

Alternative title : Stalking boy

Monsta x Fanfiction

Author : Kunang | Main Cast : Shin Jinhee (oc),  Lim Changkyun / I.M | Support Cast: Yoo Kihyun, Shin Hoseok /Wonho (Jinhee’s brother), Lee Minhyuk, Son Hyunwoo /Shownu,  Lee Jooheon, Chae Hyungwon, | Length : Oneshot (5800 words)| Genre :Family, a really lil bit romance, drama, fantasy,a lil bit thriller, mystery| Rating  : PG-15

Disclaimer       : Shin Jinhee adalah OC dari aku,  Monsta X milik mereka sendiri.. Cerita ini murni milik dari carefree- happy- chicken maniacKunang plagiat jauh-jauh sana sebelum dilempar kedunia lain sama maknae Kyun.

Continue reading

Give Heart (Chapter 2)

Featured

Tags

, , , , , , ,

Collage 2014-11-20 19_25_26_resized

 

Author : Kunang & Azumi Aozora | Main Cast : Lee Hayi/ Hi, Lee Soohyun (AKMU), Kim Hanbin/ B.I, Kim Jinhwan, Kim Jiwon/Bobby| Support Cast: YG Sajangnim, The rest of iKON members + WINNER members+ Chanhyuk, Hongseok, Jinhyeong, Bang Yedam | Length : Chaptered| Genre :Family, romance, drama, friendship, business entertainment, musical, school life| Rating  : PG-15

Disclaimer       : Hi Suhyun, iKON, and Winner members, milik mereka sendiri.. Cerita ini murni milik dari carefree- happy- chicken maniacKunang and cool-stubborn-lovely Azumi Aozoraplagiat jauh-jauh sana sebelum dilempar kedunia lain sama Hanbin.

Summary        : Lee Soohyun dan Lee Hayi adalah kedua sahabat yang sama-sama pernah menyukai Bobby, setelah dipisahkan oleh jarak, mereka seolah dipertemukan takdir dan menjadi rival dari sebuah program yang YG academy adalakan ‘Who is Next’. Apakah persahabatan mereka akan bertahan? Dan bagaimana apakah keduanya masih tetap akan menyukai Bobby walaupun ada namja lain yang menaruh perhatian pada mereka?

2nd Chapter by Azumi

Continue reading

Hidden Fates (Chapter 9)

Featured

Tags

, , , , , , , ,

HiddenFates_violetkecil

Title : Hidden Fates (HF); Chapter 9 : Confession & Rejection

Author : Kunang & AzumiAozora| Main Cast : Kim Jun Hyo (OC), Cho Min Hyun (OC), Kim Jun Myeon/Suho (EXO-K), Jang Hyun Seung (Beast), Park Chan Yeol (EXO-K), Choi Min Ho (SHINee)| Support Cast: find by your own  | Length : Chaptered | Genre :Family, romance, drama, friendship, supernatural | Rating  : PG-15

Disclaimer       : Kim Jun Hyo milik Kunang dan Cho Min Hyun milik Azumi, sedangkan Suho, Hyunseung, Chanyeol dan Minho milik mereka sendiri. Cerita ini murni milik dari weird- happy- chicken maniac– Kunang and cool-stubborn-lovelyAzumi Aozora, plagiat jauh-jauh sana sebelum dikirim Kris ke Galaxy lain terus digebukkin alien disono!

Summary        : There is a past, and There is a future. Everybody couldn’t avoid both of them. How if there were persons who can tell your past and future? Wanna take a look? This is the story about Jun Hyo – a *Psychometry ice princess yet beautiful rich heiress who hates losing– and Min Hyuna *Precognitiveclumsy girl yet lovely rookie doctor who loves green tea– .. When they see the things that shouldn’t be seen, the hidden fates are revealed.

Previous Chapter : Minhyun yang masih berhubungan via e-mail dengan diva akhirnya menyadari jika Chanyeol lah anak yang diva cari, dan betapa terkejutnya Minhyun ketika mendapati kemungkinan besar Chanhee (saudara kembar Chanyeol) adalah Junhyo. Di sisi lain sepertinya hubungan Minhyun dan Suho semakin dekat, lalu bagaimana dengan Hyunseung?

Continue reading

Give Heart (Prolog)

Featured

Tags

, , , , , , , , , ,

Collage 2014-11-20 19_25_26_resized“Give Your Heart Fully to Someone and Something You Love, Unconditionally…”

Author : Kunang & Azumi Aozora | Main Cast : Lee Hayi/ Hi, Lee Soohyun (AKMU), Kim Hanbin/ B.I, Kim Jinhwan, Kim Jiwon/Bobby| Support Cast: YG Sajangnim, The rest of iKON members + WINNER members + Chanhyuk, Hongseok, Jinhyeong, Bang Yedam | Length : Chaptered| Genre :Family, romance, drama, friendship, business entertainment, musical, school life| Rating  : PG-15

Disclaimer       : Hi Suhyun, iKON, and Winner members, milik mereka sendiri.. Cerita ini murni milik dari carefree- happy- chicken maniacKunang and cool-stubborn-lovely Azumi Aozoraplagiat jauh-jauh sana sebelum dilempar kedunia lain sama Hanbin.

 …∞∞ Prolog ∞∞….

Continue reading

Four Leaf Clover Part -2

Tags

, , , , , ,

4-leaf-clover

Alternative Title : All 4 to be Together

 Each of four leaves on this lucky charm has a special meaning –

Faith, Love, Hope & Luck

 Author : Kunang | Main Cast : Choi HaeIn, Sung Hyesoo, Jung Miyoung, Lee Chanri, Kim Sunggyu, Nam Woohyun, Lee Sungyeol, Lee Howon/Hoya, Kim Myungsoo  | Support Cast: Jang Dongwoo, Lee Sungjoong, Jung JoonYoung (Vocalis JJY Band, Miyoung brother), Mr. Lee, Mr. Kim, another cast you will be find it every chapter | Length : series | Genre : romance, drama, friendship, slice of life, collagelife| Rating  : PG-15

Disclaimer       :  Infinite members dan Jung Joon Young milik mereka sendiri.. Cerita ini murni milik dari carefree- happy- chicken maniacKunangplagiat jauh-jauh sana sebelum dilempar pake standing mic sama WooGyu.

♪ 4 girls ♪

♪ 4 different personalities ♪

♪ 4 different charms ♪

♪ 4 different love stories ♪

♪ For some reason, they were never seperated ♪

♪ But when something called love is come and make some mistrust ♪

♪ Can their friendship still going on? ♪

Continue reading

Qualified School (Chapter 5)

Tags

, , , , , , ,

PicsArt_1402790130276

Title : Qualified School (QS), Chapter 5 :

Author : Kunang | Main Cast : Do Kyung Soo/D.O (EXO-K), Oh Mi Young (OC), Choi Jun Hong/Zelo (B.A.P), Kang Seung Yoon (Winner)| Support Cast: Kyuhyun (SuJu)Kris (EXO-M),Sehun(EXO-K), Jongup(B.A.P), Taehyun (Winner), Mingi (OC), Chanri (OC), Shin Ae (OC), Hanbin (Team B) & the others, find by your own |  Length : Chaptered | Genre : Family, romance, school life, friendship, fantasy | Rating  : PG-15

Warning : typo, kunang belum sempet 100% edit T.T

Disclaimer       : Mi Young milik Kunang, Min Gi milik my twin sist Chea, Shin Ae milik Azumi dan Chanri milik naeui dongsaeng purplefy. sedangkan member EXO, BAP dan Winner milik mereka sendiri. Cerita ini murni milik dari weird- happy- chicken maniac– Kunang, plagiat jauh-jauh sebelum di buang sama Kyungsoo keujung dunia.

Summary         : Oh Mi Young, gadis nekat, cuek, keras kepala dan selalu memandang sesuatu dengan positif. Dia adalah gadis yang selalu berambisi kuat mencari pangeran yang minggat dari planet asalnya. Ya, tidak ada yang tahu bahwa gadis ini sebenarnya adalah alien dari planet Zallua dan memiliki kekuatan spesial yang tidak biasa. Tapi tampaknya hidup di bumi tak semudah yang ia bayangkan apalagi saat ia harus masuk di dalam sekolah khusus, Qualified School of Arts dan terlibat dengan namja ter-annoying sedunia Kang Seung Yoon, namja ter-jahil sedunia Choi Jun Hong dan namja ter-misterius sedunia Do Kyung Soo. Akan kah gadis ini mencapai tujuannya?

Continue reading

Four Leaf Clover

Tags

, , , , , , ,

Four Leaf Clover

4-leaf-clover

Alternative Title : All 4 to be Together

 Each of four leaves on this lucky charm has a special meaning –

Faith, Love, Hope & Luck

 Author : Kunang | Main Cast : Choi HaeIn, Sung Hyesoo, Jung Miyoung, Lee Chanri, Kim Sunggyu, Nam Woohyun, Lee Sungyeol, Lee Howon/Hoya, Kim Myungsoo  | Support Cast: Jang Dongwoo, Lee Sungjoong, Jung JoonYoung (Vocalis JJY Band, Miyoung brother), Mr. Lee, Mr. Kim, another cast you will be find it every chapter | Length : series | Genre : romance, drama, friendship, slice of life, collage life| Rating  : PG-15

Disclaimer       :  Infinite members dan Jung Joon Young milik mereka sendiri.. Cerita ini murni milik dari carefree- happy- chicken maniacKunang plagiat jauh-jauh sana sebelum dilempar pake standing mic sama WooGyu.

♪ 4 girls ♪

♪ 4 different personalities ♪

♪ 4 different charms ♪

♪ 4 different love stories ♪

♪ For some reason, they were never seperated ♪

♪ But when something called love is come and make some mistrust ♪

♪ Can their friendship still going on? ♪

Continue reading

I Want to Fall in Love Again [Oneshoot]

Tags

, , , ,

I Want to Fall in Love Again

PicsArt_1429014110777 

Aku bertanya “Apakah cinta? Bagaimana rasanya jatuh cinta?” dan tanpa kusadari, dia telah mengajarkannya (Jung Seunghwan)

Author : Kunang | Main Cast : Jung Seunghwan (Runner Up Kpop Star Season 4), Lee Soohyun (AKMU) | Support Cast: Bobby (IKON),  Lily M (Top 4 Kpop Star Season 4)| Length : One shot (2724 word) | Genre : romance, drama, friendship, business entertainment, school life| Rating  : PG-15

Disclaimer       :  Suhyun, Jung Seunghwan, Lily dan Bobby milik mereka sendiri.. Cerita ini murni milik dari carefree- happy- chicken maniacKunangplagiat jauh-jauh sana sebelum dilempar pake standing mic sama Seunghwan.

Continue reading

Give Heart (Chapter 4)

Tags

,

Collage 2014-11-20 19_25_26_resized

Author : Kunang & Azumi Aozora | Main Cast : Lee Hayi/ Hi, Lee Soohyun (AKMU), Kim Hanbin/ B.I, Kim Jinhwan, Kim Jiwon/Bobby| Support Cast: YG Sajangnim, The rest of iKON members + WINNER members + Chanhyuk, Hongseok, Jinhyeong, Bang Yedam | Length : Chaptered| Genre :Family, romance, drama, friendship, business entertainment, musical, school life| Rating  : PG-15

Disclaimer       : Hi Suhyun, iKON, and Winner members, milik mereka sendiri.. Cerita ini murni milik dari carefree- happy- chicken maniacKunang and cool-stubborn-lovely Azumi Aozoraplagiat jauh-jauh sana sebelum dilempar kedunia lain sama Hanbin.

Summary        : Lee Soohyun dan Lee Hayi adalah kedua sahabat yang sama-sama pernah menyukai Bobby, setelah dipisahkan oleh jarak, mereka seolah dipertemukan takdir dan menjadi rival dari sebuah program yang YG academy adakan ‘Who is Next’. Apakah persahabatan mereka akan bertahan? Dan bagaimana apakah keduanya masih tetap akan menyukai Bobby walaupun ada namja lain yang menaruh perhatian pada mereka?

4th Chapter by Azumi

Continue reading

Give Heart (Chapter 3)

Tags

, , , , , , , , ,

Collage 2014-11-20 19_25_26_resized

Author : Kunang & Azumi Aozora | Main Cast : Lee Hayi/ Hi, Lee Soohyun (AKMU), Kim Hanbin/ B.I, Kim Jinhwan, Kim Jiwon/Bobby| Support Cast: YG Sajangnim, The rest of iKON members + WINNER members+ Chanhyuk, Hongseok, Jinhyeong, Bang Yedam | Length : Chaptered| Genre :Family, romance, drama, friendship, business entertainment, musical, school life| Rating  : PG-15

Disclaimer       : Hi Suhyun, iKON, and Winner members, milik mereka sendiri.. Cerita ini murni milik dari carefree- happy- chicken maniacKunang and cool-stubborn-lovely Azumi Aozoraplagiat jauh-jauh sana sebelum dilempar kedunia lain sama Hanbin.

Summary        : Lee Soohyun dan Lee Hayi adalah kedua sahabat yang sama-sama pernah menyukai Bobby, setelah dipisahkan oleh jarak, mereka seolah dipertemukan takdir dan menjadi rival dari sebuah program yang YG academy adalakan ‘Who is Next’. Apakah persahabatan mereka akan bertahan? Dan bagaimana apakah keduanya masih tetap akan menyukai Bobby walaupun ada namja lain yang menaruh perhatian pada mereka?

Continue reading

Give Heart FanFic Video ^^

Tags

, , , , , , , ,

Annyeong ^^ Kunang’s here hehe *geret azumi

mian for lack update, awal 2015 ini aku ga se update awal tahun 2014 T.T /plakk kaya ada yg nunggu.

Oh yaa.. pada tahu kan kalo KuMi aka Kunang ama Azumi punya project FF baru yaitu GIVE HEART?? kkkk and special for our readers, Azumi bikin Fanvid ini ^^

enjoy^^